Ce mai e nou in SecondLife

Ianuarie 25, 2007 la 10:13 pm | Publicat în SecondLife | Lasă un comentariu

S-o spunem de la bun inceput: SecondLife NU este doar un joc!

„Today,” says Wladawsky- Berger, „virtual worlds are where video and VCRs were in the early 1980s, or where the Web was in 1993.” Din articolul aparut in revista FORTUNE.

Miscarea celor de la LindenLab de a deschide sursele pentru gridul SecondLife e un pariu interesant, nascut (cred eu) din dificultatea gestionarii in gradina proprie a tuturor bug-urilor si problemelor generate de cresterea exponentiala a masei de utilizatori, dar si presiunea platformelor user-generated-content si interesul programatorilor si designerilor care au afaceri in SecondLife. Cu alte cuvinte, pare un win-win situation – utilizatorii contribuie din pasiune/interes personal la perfectionarea gridului, iar asta ii fidelizeaza.

In alta ordine de idei, m-am reintalnit cu buna mea prietena Siobhan Cheeky – o irlandeza cu creier, partenera de lungi discutii intelectuale – pe care n-o mai vazusem in-world de vreo cateva luni (am lipsit si eu, din motive de hardware si timp).

lara_siobe_001.jpg

Am mai constatat ca Europa e din ce in ce mai bine reprezentata – foarte multi olandezi, britanici, germani, italieni, spanioli si chiar am descoperit o comunitate mare de romani in SecondLife reuniti in cateva grupuri – cel care mi-a atras atentia poarta tag-ul „proud to be Romanian”. 🙂 Love it!

M-am imprietenit cu Wildebeast Giovinazzo, proprietarul si managerul clubului Wildebeast, care organizeaza party-uri la ore „europene”, cu muzica si voce live streaming si care nu are nimic impotriva faptului ca port pistoalele la vedere in locatia sa.

wildebeast.jpg

Lil Carducci s-a intors in SL dupa ce a petrecut „o mica vacanta” intr-un loc racoros (pe bune, in real life) – pentru ca l-a agresat pe cel care ii omorase cainele. N-am inteles prea bine cum s-a intamplat istoria (vorbeste in slang american, de ghetou) dar cica noroc cu contul Paypal care i-a platit iesirea – cont ingrasat semnificativ in urma afacerilor dezvoltate in SecondLife (mall, casino, gym si 3 magazine de arme).

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: