Saptamina virtuala

Mai 25, 2007 la 10:06 pm | Publicat în online media, saptamina virtuala, SecondLife | Lasă un comentariu

Anshe Chung, faimoasa milionara din Second Life va lansa la inceputul lui Iunie o piata financiara virtuala ce va permite investitii si transferuri de capital intre lumile virtuale. „Unele spatii virtuale cum ar fi Second Life, Entropia Universe si IMVU au demonstrat potentialul economic pe care il ofera atunci cand sectoarele cheie ale lumilor virtuale, cum ar fi creatia de continut, comertul, finantele si serviciile, sunt privatizate. Aceasta a dus la un boom economic foarte apropiat de orice alta economie, fie ea virtuala sau reala” spune antreprenoarea Ailin Graef alias Anshe Chung. Acum este momentul potrivit pentru a merge mai departe si a uni aceste spatii, pentru a incepe creatia Metaversului”

MyMiniLife este un nou spatiu social in care utilizatorii creaza si isi modifica avatarul si isi construiesc propriul spatiu virtual. Spre deosebire de competitorii traditionali ca Habbo Hotel si Cyworld, MyMiniLife ofera posibilitatea adaugarii unui widget flash in orice alt site, cum ar fi pagina MySpace sau blogul personal. Detalii aici.

Lumea virtuala si telefonul mobil. UgoTrade publica un interviu cu CJ Chowderhead, creatorul unei solutii de a aduce un cod de bare in SecondLife, nu ca o textura sau imagine, ci ca un cod de date, ce poate fi citit de un telefon mobil. Daca imaginea este proiectata pe tot ecranul (in Second Life) – un telefon mobil o poate vizualiza. Dave Conway-Jones alias CJ Chowderhead in Second Life, este Senior inventor la IBM Hursley Park, Winchester, UK, in divizia “Emerging Technology Service Group.”

Bruce Willis in Second Life. 20th Century Fox va promova ultimul film „LiveFree or Die Hard” si in Second Life, cu o sesiune live de intrebari si raspunsuri cu Bruce Willis, pe 1 Iunie.

Harta brandurilor din Second Life, by kzero

125 de colegii, universitati si scoli in Second Life

Rezidentii din There.com pot sa controleze vremea pe terenul propriu

Orasul Munchen reconstruit in Second Life

Centrul de vanzari IMB in Second Life

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: