Ce mai fac brandurile in Second Life

Mai 14, 2008 la 4:30 am | Publicat în internet 3D, lumi virtuale, realitate virtuala, second life | Lasă un comentariu

Desi multi au „hulit” platforma, ca brandurile parasesc Second Life, ca s-a dus „hype”-ul mediatic, ca e spatiu gol – iata ca initiativele „corporate” nu inceteaza sa apara.

Peugeot si Seat isi promoveaza autoturismele – prima tocmai a incheiat inscrierile pentru o competitie de design a modelului 308 RCZ (informatii pe blogul dedicat proiectului) iar a doua are un show room unde sunt expuse mai multe modele Seat Ibiza, in diverse culori.

L’Oreal a incheiat o campanie extinsa de product placement – au creat si distribuit gratuit in magazinele din lumea virtuala 4 modele de skins cu tot cu machiajele de rigoare, realizate dupa imaginile din reclamele comerciale. Mai jos un film despre campania lor:

Pioneer a deschis o insula unde promoveaza gama Kuro si boxele Pure Malt. Au un muzeu plictisitor – un fel de labirint prin toata istoria corporatiei dar toate informatiile sunt in japoneza! As spune ca este una dintre cele mai putin creative implementari – o cladire cilindrica si cateva case amenajate cu sistemele audio.

In schimb Korea International Boat Show are o executie de exceptie: 2 sim-uri care reusesc sa creeze o atmosfera realistica, cu pontoane plutitoare, barci si yachturi ce pot fi pilotate, sali de expozitie si spatiu de evenimente.

In plus, Nintendo se pare ca isi deschide insula proprie, iar Playboy nu se lasa si a inceput curatenia de primavara: trimite iepurasii la plimbare prin Second Life, sa caute produse care contin logo-ul lor in mod neoficial. Ce-or sa faca cu asta? Aici.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: