Croissantele 7 Days fac marketing virtual in Second Life

Octombrie 9, 2008 la 7:42 pm | Publicat în internet 3D, marketing virtual, second life | Lasă un comentariu
Etichete: , ,

7 Days Magic Bakery este unul dintre cele mai bine realizate proiecte de marketing virtual, o confirmare a faptului ca „al doilea val” de branduri care intra in Second Life a invatat din experienta predecesorilor si mizeaza mai mult pe creativitate si interactiunea cu utilizatorii.

Pe scurt:

– au construit o insula ce seamana cu un orasel de poveste, o plimbare cu avatarul pe-acolo iti creaza senzatia ca ai nimerit in ultimul film de la Pixar Studios (elementele au fost realizate in Maya si exportate ulterior in SL)

–  efectul vizual este completat de muzica si de naratiunea audio a personajelor automatizate – de la Chef Vivardi care te intampina la intrare si iti povesteste despre misiunea sa de a oferi consumatorilor alimente de calitate, pana la roboti rebeli si masinarii adorabile care asigura informarea, interactiunea si amuzamentul vizitatorilor.

– punctul central este fabrica de croissante – un spatiu excelent realizat si foarte interactiv in care vizitatorul are posibilitatea sa-si creeze si sa-si personalizeze propriul snack direct pe banda de productie. Amuzant pentru ca ai o multime de posibilitati din care sa alegi iar la sfarsit, odata creat croissantul ideal, ai posibilitatea sa-l mananci (virtual bineinteles, atasandu-l avatarului), poti sa-l pastrezi pentru mai tarziu sau sa-l reciclezi.

Marketingul virtual nu se opreste insa aici. Exista intentia ca in urmatoarea perioada sa fie realizat un site web interoperabil cu fabrica din Second Life, astfel incat orice creatie sa poata fi extrasa si difuzata catre alti utilizatori. Pana una alta social media isi face datoria, exista deja un widget 7 Days pe site-ul KoinUp (un serviciu de media sharing dedicat lumilor virtuale).

Daca vreti sa-i faceti o vizita, gasiti aici SLurl. Eu zic ca merita!

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: