Criza economica aduce mai multi useri in spatiul virtual

Octombrie 18, 2008 la 4:03 pm | Publicat în internet 3D, lumi virtuale, Management | Lasă un comentariu
Etichete: , ,

E criza economica! Nu mai sunt bani! Bancile dau faliment! N-am bani, e recesiune! Ne asteapta vremuri grele! – cam asta tot aud de 2 saptamani incoace si stau si ma intreb: bai frate, dar unde s-au evaporat banii? Ori au intrat in buzunarele a catorva smecheri mondiali ori banii aia n-au existat niciodata si acum s-a spart balonul de sapun…

In fine, un lucru este cert: prima care ne afecteaza este zvonistica sociala – oamenii incep sa se teama de ziua de maine si in consecinta isi restrang bugetele. De unde incep sa taie? Pai logic, doar nu de la gura, ci de la distractii. Prin urmare – mai putine vacante exotice, mai putine obiecte de lux, mai mare atentie la felul in care isi cheltuiesc banii.

Asta nu inseamna ca oamenii nu vor mai cauta mijloace de a-si face viata mai frumoasa, modalitati de a se distra sau de a evada din realitatea cotidiana. Vor aloca insa bugete mai mici iar online-ul este o alternativa putin costisitoare, destul de satisfacatoare si la indemana oricui!

In toata nebunia asta a crizei mondiale, nu pot sa nu vad jumatatea plina a paharului – socializarea online va atrage tot mai multi useri, turismul virtual se va dezvolta mai repede, se vor diversifica segmentele socio-deomografice iar lumile virtuale vor creste in popularitate, nu doar ca alternativa/surogat al realitatii dar si ca medii antreprenoriale viabile.

Argumente aici, aici si aici.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: