Un concurs inedit pentru romanii din Second Life

Februarie 7, 2009 la 9:12 pm | Publicat în advergame, internet 3D, lumi virtuale, marketing virtual, second life | Lasă un comentariu

O fi spiritul latin sau pur si simplu dorinta de a avea o proprietate virtuala caci de cand am deschis Virtual Bucharest am fost asaltati de intrebarea „dar spatii rezidentiale nu aveti?”

De aceea ne-am gandit sa configuram un set de apartamente de lux, cu vedere spre Piata Revolutiei dar pe care sa nu le inchiriem ci sa le oferim ca premii.

bloc rezidential in Virtual Bucharest

Impreuna cu site-ul www.blocuri.com am pus la cale un concurs prin care sa provocam creativitatea userilor, adaptand intr-un mod inedit caracterul site-ului la spatiul virtual. Astfel, rezidentii care vor sa locuiasca in Virtual Bucharest trebuie sa viziteze o pagina special creata pe site-ul sponsorului, sa-si aleaga proiectul imobiliar preferat si sa lase un comentariu in care sa argumenteze de ce ii place proiectul respectiv.

Autorii celor mai originale comentarii primesc ca premiu timp de o luna „cheile” unui apartament exclusivist, chiar in centrul Bucurestiului Virtual.

Practic, toata lumea castiga:  sponsorul primeste feedback relevant, orasul virtual se dezvolta si userii au ocazia de a locui gratuit pe cel mai frumos sim romanesc din Second Life.

concurs apartamente in Virtual Bucharest

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: