Back in business

Iunie 14, 2009 la 3:47 am | Publicat în internet 3D, lumi virtuale, personale, second life | Lasă un comentariu

Am fost plecata cateva saptamani (cu treaba dar si putina vacanta)  timp in care am luat o pauza de internet si implicit de lumea virtuala. Desi sunt pasionata de creatia 3D in Second Life recunosc ca inspiratia mi-o iau din lumea reala, de data asta indeplinindu-mi un vis mai vechi – sa vizitez piramida lui Keops si in interior (fusesem in Egypt acum 10 ani dar n-am reusit sa intru in Marea Piramida) si sa fac scufundari in Marea Rosie. Multumesc stiu-eu-cui pentru ca mi-a facut posibil acest vis.

Inapoi la treaba, am constatat ca Virtual Bucharest inca starneste reactii pasionale. N-am acceptat niciodata limbajul obscen, injuraturile, agresivitatea, manelele si manelismul, cersetoria, analfabetismul sau xenofobia iar userii care incalca aceste reguli sunt exclusi din comunitate.  Logic, unii dintre ei se revolta insa metodele prin care o fac depasesc uneori limitele bunului simt. Pentru ei avem zero toleranta! Virtual Bucharest a fost gandit de la bun inceput ca locul de intalnire al romanilor in Second Life si spatiu de promovare a Romaniei in comunitatea internationala.  Construim o comunitate de oameni educati, creativi si mandrii de tara lor si sunt placut surprinsa sa vad cat de multi adera la principiile noastre.

Vara asta se anunta interesanta din punct de vedere al evenimentelor virtuale. Pregatim surprize pentru romanii din Second Life si un set de petreceri saptamanale pentru userii care aleg divertismentul in Virtual Bucharest. Mai multe detalii vin curand. Pana una alta, iata o imagine din seara asta (cine a zis ca traficul scade vara?)

Virtual Bucharest people

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: