1 an de Virtual Bucharest

Noiembrie 23, 2009 la 11:16 pm | Publicat în internet 3D, lumi virtuale, realitate virtuala, Romania Virtuala, second life | 4 comentarii
Etichete: , ,

Weekendul urmator Bucurestiul Virtual sarbatoreste 1 an de la deschidere. Un an care a trecut incredibil de repede, in care am facut si s-au intamplat o gramada, per total un an cu rezultate peste asteptarile noastre.

Pe 28 si 29 noiembrie am pregatit un set de evenimente speciale, muzica live de calitate si multe surprize pentru romanii inteligenti din spatiul virtual.

Duminica este seara de gala, cu tinute elegante si 2 concerte live ale unora din cei mai apreciati performeri din Second Life – Joaquin Gustav, un chitarist argentinian de stil latin ce isi fascineaza audienta cu ritmuri de tango si Brad Monnett, un pianist olandez extrem de pasionat, ale carui compozitii jazz si vocea particulara cu care interactioneaza cu publicul vor face cu siguranta aniversarea VB un eveniment de neuitat.

Anunțuri

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Emil Praga? lol, e ceva daca l-ai convins pe el :D:X

  2. Super concertul lui Brad,l am ascultat prima data cu ceva timp in urma la JooZz Jazz in zona Drinker unde are clubul si adevarat, este foarte talentat, in toata muzica lui pune suflet si talent .
    Sa ai o seara buna

  3. Au fost 2 seri minunate,Lara.Felicitari!

  4. La multi ani VB! Urarea mea este ca in viitor evenimentele in VB sa fie atat de atractive incat sa micsoreze traficul in Real Bucharest : ))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: