BCR este prima banca din Romania cu un sediu virtual in Second Life

Ianuarie 17, 2010 la 11:48 pm | Publicat în advergame, lumi virtuale, marketing virtual, realitate virtuala, second life | 5 comentarii
Etichete: , , ,

Virtual Bucharest este incepand din Ianuarie 2010 gazda primului sediu virtual al unei banci romanesti in Second Life. Si nu numai!

Programul de educatie financiara Scoala de bani, realizat in colaborare cu agentia Rogalski Grigoriu PR va continua si in 2010 si va avea un corespondent 3D in lumea virtuala.  In Virtual Bucharest este deja amenajata o aula universitara in care se vor desfasura lectiile cu Domnul Diriginte iar elevii scolii vor participa la concursuri sub forma de extemporale, in urma carora vor putea castiga premii substantiale in moneda virtuala.

Sucursala virtuala a fost realizata exact dupa modelul celor din realitate iar in interior utilizatorii pot interactiona cu diverse aplicatii automatizate, pot afla mai multe informatii despre promotiile in curs (cardul BCR Student si BCR Pensii in acest moment), se pot inscrie in grupul Scolii de bani iar in curand vom oferi si posibilitatea de a cumpara L$ prin intermediul ATM-urilor. Plus job-uri!

In plus BCR va beneficia de branding in orasul virtual pe tot parcursul anului 2010 si va fi organizatorul a catorva evenimente si concursuri memorabile in Piata Revolutiei din Second Life.

Pana atunci va invit sa vizitati sucursala virtuala si sa va inscrieti in grupul Scolii de bani pentru a fi la curent cu noutatile programului, de asemenea, daca raspundeti la chestionarul BCR puteti castiga un premiu de 1000 L$.

Anunțuri

5 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Felicitari, Aura!!

  2. Happy 2 know U got it :-). Good news r what I need most, never stop 2 fight 4 what U really care…

  3. […] Scoala de bani de la BCR si promovarea campaniei pe bloguri mi s-a parut o idee foarte buna, dar continuarea campaniei intr-un mediu virtual unde romanii sunt tot mai rari nu e […]

  4. […] (imagini) CrunchBase Information on Second LifeSecond Life var disqus_url = 'http://w2.ro/2010/01/bcr-a-ajuns-in-second-life.html '; var disqus_container_id = 'disqus_thread'; var facebookXdReceiverPath = 'http://w2.ro/wp-content/plugins/disqus-comment-system/xd_receiver.htm'; var DsqLocal = { 'trackbacks': [ ], 'trackback_url': 'http://w2.ro/2010/01/bcr-a-ajuns-in-second-life.html/trackback' }; […]

  5. […] RO: BCR a deschis o sucrusala in SecondLife. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: